maanantai 22. helmikuuta 2016

Tampereen reissu

Eilen käytiin Tampereella agilitykisoissa Billyn kanssa, matkaseurana Anne, Alex ja Ebba. Matkan ehkä tärkeämpi tarkoitus oli treffata Ebban kasvattaja Leena. Ihana yllätys paljastui kun saavuimme kisapaikalla, siellä vastassa oli Ebban veli Eetu perheineen. Todella kiva nähdä Eetu ja miten hän oli kehittynyt tässä 4kk aikana. Ebba ja Eetu ovat aika erillaisia, Ebba sporttinen neitonen ja Eetu vahva jätkän alku. Eetu vaikuttaa oikein lupaavalta uroksen alulta, mielenkiinnolla jäämme seuraamaan mitä näistä lapsosista tulee isona :D
Eetun ja Ebban ensi tapaaminen sitten pentuajan



Tästä villikosta oli aika haasteellista saada hyviä kuvia ja varsinkin hienot poseeraus kuvat jäävät ensi kertaan. Mutta kivaa oli kaksikolla, vielä kun olisi päässyt jonnekin vapaana leikkimään.



Alex valmentajan tehtävissä
Kamera oli tosi huonolla tuulella ja Billyn agility kuvat eivät onnistuneet ollenkaan tällä kertaa. Ensi kisoissa sitten uusi yritys. Kisat sujuivat oikein mukavasti, ekalla radalla olimme Billyn kanssa ihan eri radoilla. Mutta agility radat sujuivat sitten oikein hyvin, vaikka ohjaajaa jännitti muutama kohta niin hyvin selvittiin niistäkin kohdista. Päivän saldo kaksi nollaa sij. 8 ja 6. Tänä vuonna ollaan Billyn kanssa tehty 12 starttia joista 9 nollaa, ihan kiva vuoden aloitus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti