sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Helmikuun tunnelmia

Dylanin kanssa ollaan nyt käyty vähän säännöllisemmin pellolla kirmailemassa. Alla muutama kuva kun tammikuun lopulla saimme pellolle seuraksi Meiran ja Liinun sekä Annie tuli kärryihin kyytiin. Ihana ilma, silloin oli vielä reilusti lunta ja pakkastakin.

 


Tällä viikolla sain vihdoin aloitettua Dillenkin ratsastuksen, todella piiitkän tauon jälkeen. Tamma on ollut hyvinkin iloinen ja innostunut tästä. Olemme liidelleet pitkin hiekka teitä ja nautittu keväisestä säästä.


Pojat Kloppi ja Ledin ovat vieläkin saanneet nauttia elämästä keskenään riehuen. Hiukan on haasteellista työn, perheen, koirien ja hevosten yhteen sovittaminen. 

Billyn kanssa ollaan helmikuussa tähän mennessä käyty jopa kahdesti treenaamassa sekä yhdet agility kisat, kolme starttia. Kisat meni oikein mainiosti, tripla nolla sijoilla 2,1,1. Sunnitelmissa on treenata ahkerammin ja myös kisata ainakin pari kertaa kuussa. Kesäkuu ja agility sm-kisat tulevat kumminkin yllättävän nopeasti.
Ebban kanssa aloitettiin helmikuun alussa "Agilityn valmistavat taidot"- kurssin. Tähän asti ollaan harjoiteltu matolla rauhoittumista, luopumista, vapautusta, leikkimistä, luoksetuloa ja peruutusta. Ebba on aivan mainio tapaus, kiltisti tekee minun kanssa töitä vaikka ympärillä tapahtuisi mitä. Ebba on hienosti alkanut oppimaan asioita, tämän viikon oivallus on odottaminen.

Ebba on hyvin touhukas nuori neiti, jota ei minkänlaiset aidat enään pidätä. Töissä se on yhtä nopeasti tuolilla kuin työpöydälläkin. Koko työpäivän jaksaa päivystää kaikkia ihania ihmisiä jotka käyvät juttelemassa ja rapsuttelemassa.Illalla neiti on sitten ihan naati ja ottaa hyvinkin rennosti.


Viime sunnuntaina päästiin vihdoin Cheetankin kanssa treenamaan, jäbä oli ihan täpinöissään vihdoin jotain tapahtuu. Treenattiin rallytoko rataa, kyltit olivat hyvinkin kiinnostavia ja muutenkin riitti haasteita. Meillä oli remmit ja namit sekä ohjaajakin ihan sekaisin, mutta ehkä se tästä pikku hiljaa kun harjoitellaan.
Ebba ja pojat metsälenkillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti