Pentueet

 

XENAN PENTUE

 
Syntymäaika:24.7.2012 
Isä: Terry Wawe's Red Rudolph
Emä: Hindhill's Real Hagen's
5 urosta
 
 
Xena alkoi maanantai iltana jo lähättämään, mutta oli kumminkin hyvin rauhallinen. Samalla meiningillä mentiin tiistai aamupäivä, ruoka hän ei silloin maantaina eikä tiistaina syönyt. Tiistaina päivällä kahden aikaan hän alkoi hommiin ja 2-3 tunnissa hän ponnisti maailmaan viisi poikaa. Kätilöiden mielestä tämä saman sukupuolen toteaminen oli hyvinkin tylsää, tyttöjä oltiin kyllä vähän odotettu. Mutta Xena päätti tällä kertaa näin. Emo koira hoiti aivan mallikaasti synnytyksen ja pentujen ensimmäisten viikkojen hoidon.

Pennut olivat syntyessään suurin 196g ja pienin 140g, mutta nopeasti alkoi paino pojilla nousta. Parissa viikossa suurimmat olivat jo lähemmäs 700g. Kaikki pennut ovat väritykseltään valkoisia ruskein merkein. Pienin pentu oli pitkään sen näköinen että siitä tulee väriltään tricolour mutta kyllä sen mustan kohdan karvojen juuret ovat ruskeat. Silmät aukesivat hienosti vähän alle kahden viikon ikäsinä.

3-4 viikon ikäisinä aloimme tarjota pennuille kiinteätä ruokaa. Mutta mamma koira on hoitanut lapsiaan niin hyvin ettei pennuille heti alkanut kiinteä ruoka maistumaan.
Mutta sitten kun 5-6 viikon ikäisinä aloimme pitää emää poissa pentu aitauksesta öisin ja päivisin, niin alkoi toisen sapuskat uppoamaan oikein hyvin.

Tässä olisi pennuista 6 viikon ikäisinä otetut poseeraukset. Toiset osasivat seistä tosi hienosti, toisilla tämä tuotaa vähän ongelmia.

 
Cheeta Monkey

Charlie Chaplin

 
Chuck Norris

 
Conan O'Brien

 
Clint Eastwood
 
 
Herrasväki leikkii ja riehuu, kyytiä saa niin lelut, matot kun verhotkin. Menoa ja meininkiä riittää, sekä aikamoinen meteli tästä jengistä lähtee. Välillä en ole varma asustaako kodinhoito huoneessamme lokki parvi vai koiranpentuja.
 


16.9.2012 Linda Hyttisen ottamia pentukuvia
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti