Koirat

CINDY
Syntymäaika: 14.5.2003
Isä: Myrmidon Jack Mack
Emä: Olga
Cindy jäi meille kotiin meidän ensimmäisestä russeli pentueesta. Cindyn kanssa ollaan kierretty näyttelyitä sekä agility kilpailuissa, vaihtelevalla menestyksellä. Yhden pentueen hän on toimittanut maailmaan mallikkaasti. Nytt hän saa rauhassa keskittyä vain elämästä nauttimiseen. 

FI AVA STALLHAGEN'S MATHILDA

Syntymäaika: 19.3.2004
Isä: Myrmidon Jack Kangaroo
Emä: Olga

Tilda jäi Olgan toisesta pentueesta meidän iloksi kotiin. Tildankin kanssa olemme käynneet näyttelyissä ja edelleen kierretään agility kenttiä. Olemme Tildan kanssa osallistuneet monena vuonna SM-kisoihin ja muutamana vuonna jopa MM-karsintoihin. Paras yksilö sijoitus SM:issä on 12 ja joukkue kilpailussa olemme saavuttaneet hopeaa KKK-joukkueen kanssa 2008. Tilda on toimittanut maailmaan yhden pentueen.

FI AVA, EE AVA STALLHAGEN'S BILL CLINTON


Syntymäaika:  4.12.2008
Isä: Daibrake Quintessential
Emä:Stallhagen's Mathilda

Billy taas jäi kotiin Tildan pentueesta, miten voi aina olla yhtä vaikeata luopua kaikista pennuista. Billy on aivan mahtava tapaus, hän on aina täysillä mukana oli kyse mistä vaan. Billyn kanssa kierretty vähän maailmaa näyttelyn merkeissä, sekä myös agilityn myötä. Billy on kahtena vuonna jo osallistunut SM-kisoihin, joista paras tulos 6 sija vuonna 2012. MM- karsintoihin osallistuttiin vuonna 2012 ensimmäistä kertaa sijoitus oli 18.

EEJV-11, LT JMVA, LV JMVA, EE JMVA, BALT JMVA HINDHILL'S REAL HAGEN'S

Syntymäaika: 1.5.2010
Isä: Miimoksen Vito
Emä: Hindhills JR Kiss-Kiss
Kasvattaja: Mirka Väistö-Rinne

Xena tuli meille Nurmijärveltä,  neiti on hyvin määrätietoinen, pippurinen ja kaunis pieni karvapallo. Xenan kanssa ollan pyörähdetty muutamassa näyttelyssä, oikein mukavalla menestykselle. Kävisimme varmaan enemmänkin näyttelyissä mutta neidin turkki tuottaa hiukan vaikeuksia handlerille. Agilityn alkeita olemme aloitelleet, mutta siihen se on jäänyt. 24.7.2012 Xena pyöräytti maailmaan 5 uros pentua.

MOVENA'S IRISKA

Syntymäaika: 12.9.2007
Isä: Sensen Mann Erasmus
Emä: Suojalan Madonna
Kasvattaja: Tuula Virtanen

Heili käytiin hakemassa Karjaan perukoilta. Neiti on aikamoinen AD/HD tapaus, hänessä on ollut aika lailla haastetta. Heili on luonteltaan hyvin kiltti ja ihmisiä rakastava, mutta paikallaan ei voi hetkeäkään olla. Kaiken näköistä toimintaa kovasti suunniteltiin Heilin pään menoksi, mutta asiat ovat jäänneet siihen. Nytt Heili hoitaa loistavasti vahtikoiran tehtävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti