sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Uusi vuosi on jo pitkällä.... :)

Niinhän siinä kävi kuin pelkäsinkin, vuosi ehti vaihtua ja kaiken näköistä kivaa on tapahtunut sitten viime kirjoitusten...

"Pikku" pojat ovat melkein jo kaikki ehtineet 1-vuotis synttäreitä viettämään. Oripojat pääsivät viikko sitten laitumella, siellä saavatkin nauttia melkein koko kesän.


Ledin ja Kloppi laitumella

 
 
1-vuotis päivän kunniaksi Alex pääsi Affe ponia kokeilemaan.
 
Alex, mommo ja Affe
Koirien alkuvuosi on sujunut oikein hyvin. Billyn ja Tildan kanssa ollaan kirmattu agility kentillä, jopa niin hienosti että molemmat pääsivät SM-kisoihin. Billy saavutti myös osallistumisoikeuden MM-karsintoihin. SM-kisoissa molemmat tekivät puhtaan karsintaradan, mutta Tildan aika ei riittänyt finaaliin. Billyn kanssa päästiin finaaliin, mutta okserin takarima tippui jonka jälkeen ohjaaja ei saanut pakkaa pysymään kasassa vaan loppu meni säätämiseksi. Radassa oli oikein hyviä pätkiä ja koiraan olen todella tyytyväinen.
 
Cindy ja Xena nauttinut elämästä :) Cheetan kanssa ollaan harjoiteltu rauhoittumista ja siinä sivussa toki myös agilityn, tokon ja rallytokon alkeita, mutta aika mahdottomalta vaikuttaa.
 
 
Cindy ja Alex
Xena, Alex ja Cheeta

Cindyn ruoka reissu päättyi vähän hassusti
Cheeta mukana leikeissä
 
Heili sai tässä alku kesästä uuden kampauksen :)
       Monen moista muutakin kivaa on tähän alku vuoteen mahtunut. Tallillamme on yksi uusi asukas ja mahdollisia vauva-uutisiakin olisi kerrottavana, mutta jatkan niistä ensi kerralla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti