maanantai 30. kesäkuuta 2014

Koti matkalla...

Rovaniemen reissu on loppusuoralla, paljon tuli nähtyä ja koettua! :)

Lauantaina kisapaikan parkkipaikalla törmäsimme heti ensimmäisenä kolmeen poroon, Lucashan ne tietenkin ensimmäisenä huomasi :) (ja olihan niitä parkkipaikkojakin vaikka kuinka paljon hallin takana) Ennen minien vuoroa, ehdimme näkemään monia hienoja, maksi ja medi koirakoiden suorituksia sekä tietenkin myös joulupukin. Joulupukista varsinkin Lucas oli hyvin innokas, Alexin mielestä joulupukki oli melko pelottava.

Minien vuoro tuli vasta puolen päivän jälkeen, hyppyrata oli mukava juoksurata. Billyllä oli vire kohdillaan, itse en ollut ihan niin päättäväinen kun olin suunnitellut. Ensimmäinen rima tuli alas ja esteen nro 16 jälkeen Billy irtosi tosi hienosti väärälle esteelle :( Irtoaminen oli hieno, toki pikkasen väärässä paikassa tällä kertaa ;) Tosi hienoja suorituksia tuli monelle. Agilityrata minien osalta oli vuorossa vasta klo 21 jälkeen. Tällä radalla meillä oli sama ongelma kuin viime vuoden karsinnoissa. Olin itse tosi päättäväinen ja ohjasin raivokkaasti, jonka seurauksena Billyn vire nousi kattoon ja kontakteista ei ollut tietoakaan. Lisäksi näin sivu silmällä puomin mielettömän loikan, jonka jälkeen olin totaalisen myöhässä seuraavalle esteelle ja sitten oltiin Billyn kanssa ihan solmussa. Ainoa mikä harmittaa, että sama ongelma oli todellakin jo viime vuonna, mutta en ole vuoden aikana puuttunut itse ongelmaan. Kontakteja on vuoden mittaan treenattu, mutta kun niitä olisi pitänyt treenata semmosella raivolla joka nostaa koiran vireen. Ongelma on siinä, että kun minä olen rauhallinen niin koira tekee hyvät kontaktit, mutta silloin tiukan paikan tullen koira helposti menee väärälle esteelle, eikä vauhti ole se paras mihin koira pystyy. Tässä olisi nyt tekemistä ensi vuodella;) Tämän vuoden karsintojen lopputulos oli kumminkin se, että emme päässeet jatkoon sunnuntaille. Ensi vuonna uudelleen paremmalla onnella :)


Sunnuntai päivän päätimme viettää lasten ehdoilla :) Aamulenkin ja aamupalan jälkeen suuntasimme kohti joulupukin pajaa Napapirille. Lasten mielestä joulupukin tapaaminen oli hyvinkin jännää hetki, varsinkin kun joulupukki, kuultuaan kotikuntamme, osasi hienosti arvata missä kylässä asumme. Mikä parasta nyt on ensi vuoden joulukortti, tilausta vaille valmis. Lucas pääsi leikkipuistoon purkaamaan energiaa ja myönnetään kyllä me käytiin vähän shoppailemassakin.


Sää oli mitä mainoin, joten kun Alex nukkui päikkäreitä kiivettiin Lucaksen ja Billyn kanssa hiihtokeskuksen mäkiä pitkin ylös ja alas. Aivan mahtavat maisemat, kuviakin otettiin Lucaksen kanssa urakalla :)

Karsintojakin toki seurattiin päivän mittaan netistä ja iltapäivällä käytiin vielä kisapaikallakin. Todella jännittävät kisat olivat loppuun asti! :D Oikein paljon ONNEA uudelle hienolle MM-joukkueelle!! ;) Olette todella taitavia ja oikein paljon TSEMPPIÄ tuleviin arvokisoihin :)Tänä aamuna Toyotan nokka käännettiin kohti etelää ja autossa tämä päivä pitkälti on vietetty :) Oikein mukava reissu tuli tehtyä, nähtiin ne tärkeimmät joulupukki, porot ja hienoja koirakoita sekä säätkin suosi ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti