keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Pyykkiä ja pakkausta alkuviikon teema...

Suurin osa alkuviikosta on mennyt pyykkien ja pakkailun merkeissä tai ainakin niitä miettien :) Huomenna olisi tarkoitus suunnata nokka kohti Pohjois-Suomea, päämääränä on Rovaniemi ja siellä kisattavat agilityn MM-karsinnat. Toki pikku pojat pääsevät mukaan reissuun, joten joulupukkiakin on tarkoitus käydä tervehtimässä :)

Dille
 Alkuviikolla olen tietenkin viettänyt laatuaikaa niin hevosten kun koirienkin kanssa ;)
Dillen kanssa ratsastin maanantaina ja tänään kentällä. Eilen käytiin mastossa spurttailemassa sekä nauttimassa luonnosta. Dillen kunnon kohotus on vihdoinkin oikeasti päässyt alkuun, suur kiitos Linalle joka on auttanut minua Dillen liikutuksen kanssa. Eihän tätä kunnon kohotusta ole yritetty kuin kohta vuoden verran. Nyt vaan kaikki peukalot ja varpaat pystyyn, että jalka kestää.
Dille

Ensimmäisen kerran vasemman etujalan ulkoinen koukistaja jänne alkoi oireilemaan, muistakseni vuonna 2010. Dille lepäili puoli vuotta, jonka jälkeen aloitettiin varovasti kuntoutus, mutta luultavasti kumminkin liian nopeasti koska muutaman kuukauden jälkeen jalka alkoi uudelleen oireilemaan. Sama jalka, mutta tällä kertaa eri kohta jänteestä oli vaurioitunut. Päädyttiin tässä vaiheessa Dillen astutukseen ja pitkään taukoon, jotta jalka saisi parantua rauhassa. Viime vuonna 27.6. syntyi sitten orivarsa "Kloppi" , suomenhevosorista Corleone:sta. Syyskuussa oli sitten tarkoitus aloittaa kunnon kohotus hyvin varovaisesti ja todella varovaisesti ollemme sen myös aloittaneet. Päivä kerrallaan mennään eteenpäin :)

Tiistaina Cheeta ja Billy pääsivät hallille treenaamaan. Billyn kanssa trenattiin vaikeita keppikulmia, joissa oli lisäksi härskisti putket houkuttimina. Billy ei välittänyt putkista ollenkaan ja vaikeat keppikulmatkin onnistuivat hienosti. Sitten muistuteltiin Billyä pöydän olemassa olosta sekä palkattiin keinulta ja A:lta. Cheeta taas pääsi tekemään loppusuoraa, joka lopuksi piti sisällään hypyn, putken, hypyn ja pituuden. Aluksi tehtiin suoraa osissa hyvin palkaten ja lopuksi pieni koira osasi taitavasti mennä ihan itse koko suoran :D Päivän ehkä suurin postiivinen asia Cheetan suhteen oli se ettei se kertaakaan lähtenyt omille teille, vaan oli koko ajan valmiina antamassa lelua ja pyytämässä lisää tehtäviä :D Suur kiitokset Anulle hyvistä neuvoista ja palkkaus avusta :)

Billyn kanssa käytiin vielä tänään illalla ratatreenissä ja itselle jäi ainakin tosi hyvä mieli! Billy on oikeasti tosi taitava ja osa mitä vaikeimmatkin kuviot, kunhan minä vaan luotan Billyyn ja ohjaan tarkasti! Tosi helppo juttu :)

Näillä eväillä kohti viikonloppua :D

Alex harjoittelee riman nosto SM:eissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti