torstai 15. lokakuuta 2015

Ebba tuli taloon

Hupsis, miten tässä näin kävi? En osaa sanoa, mutta viime perjantaina kävimme Ylöjärveltä hakemassa pienen suloisen Ebba pennun rikastuttamaan elämäämme <3 Ebba on todella rohkea ja reipas pieni russellin alku <3
Seikkailu alkakoon (kuvaaja Leena)
Ansometsän Haumea "Ebba" kotimatkalla

Heti ensimmäisenä päivänä Ebba esiteltiin meidän karvakuonoille yksitellen. Billy oli ainoa joka suhtautui uuteen kaveriin hieman epäröiden ja varovasti muristen. Tytöt ovat saaneet tutustua Ebbaan lähemmin ja oikein mukavasti on tähän mennessä sujunut. Xena on ottanut pennun leikittämis roolin ja hyvin on jaksanutkin Ebban kanssa touhuta. Pojat saavat odottaa että Ebba kasvaa hiukan, ennenkuin pääsevät kunnolla tutustumaan. 6- ja 2 vuotiaat pikku pojat Lucas ja Alex ovat hyvin innoissaan uudesta "leikki" kaverista. "Baby hunden" kuten Alex sanoo on kovin suosittu tällä hetkellä, vaikka jokunen lelukin on jo koristeltua hampaan jäljillä.

Ebba ja Xena
Ebba ja Xena painivat
 


Lauantaina me maltoimme kumminkin lähteä Mäntsälään kouluratsastuksen seurakisoihin Dillen kanssa. Pienen ekstran tähän kilpailuun teki maneesi jossa kisa käytiin, emme ole vuosiin käyty Dillen kanssa maneesissa. Hevonen oli jo veryttelyssä ulkokentällä jännittynyt, en tahtonut saada sitä millään rentoutumaan. Mutta yllättävän hyvin selviydyimme maneesin tuomasta haasteesta ja ratakin sujui ihan kelvollisesti, ilman suurempia sinkoiluja. Mutta hyvään suoritukseen on vielä jonkin verran matkaa. Viikon päästä jatketaan luultavasti harjoituksia, jos jalka vain pysyy hyvänä.

2 kommenttia: