keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Spiderman tosi toimissa ja agilityä

Ennen juhannusta oltiin siinä pisteessä Dylanin ratsu koulutuksen kanssa, että oli Spidermanin vuoro toimia. Dylan otti kaverin yllättävän nätisti selkään, eikä saanut mitään suurempia hepuleita. Suurin ongelma oli saada veltto kaveri pysymään selässä.
Viime viikolla Dylan ja Missukka pääsivät laitumelle ja saavat siellä nauttia vapaudesta taas viikon. Ensi viikolla jatketaan sitten töitä, jos Dylan vaikka suostuisi ottamaan minut sitten selkään.
Viime viikonloppuna oli sitten vuorossa agilityn mm-karsinnat Liedossa. Billyllä oli vaadittavat tulokset, joten lähdimme pitämään hauskaa Lietoon. Lauantaina teimmekin oikein hyvät kaksi virheetöntä rataa, molemmilta radoilta hiukan yliaikaa. Agility rata olikin sitten niinkin vaikea että yliaika nollalla irtosi jatko paikka sunnuntaille.
Sunnuntaina tapahtui sitten jotain ihan käsittämätöntä, ekalla radalla unohdin radan täysin sekä toisella radalla hahmotus kykyni katosi tyystin ja ohjasin Billyn väärälle esteelle. Vikalle radalle onnistuin sitten kokoamaan itseni ja päästiin rata loppuun, hiukan pitkillä kaarroksilla puhdas ratasuoritus yliajalla. En tiedä oliko kartan ja kompassin kadottamisen syynä valtava rata alue vai mikä, mutta kyllä harmitti.
Koutsimme Anu ja sheltti Budi taituroivat itsensä mahtavasti kolmannelle sijalle medeissä. Aivan mahtavan huikeata Onnea! :)

Tulevana viikonloppuna suuntaamme kohti Teivon ravirataa ja Agirotua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti