sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Hevostelua

Eilen Kloppi ja Ledin päästettiin laitumelle. Pojat olivat hyvin innoissaan kuin huomasivat minne oltiin matkalla. Hetken juoksivat ja riehuivat, jonka jälkeen keskittyivät lähinnä syömiseen. Kaksikko saa lomailla seuraavat kaksi kuukautta täällä meren rannalla. Syksyllä olisi sitten vihdoin tarkoitus aloittaa ratsu koulutus. Toukokuun alussa pojat ruunattiin.

Dylanin kanssa ollaan ahkerasti ajettu kärryillä pellolla. Yhteistyökin on alkanut jälleen sujumaan, pystymme molemmat taas nauttimaan tekemisestä. Satulaan totuttelua olemme jatkaneet suhteellisen ahkerasti liinassa, seuraavaksi olisi tarkoitus laittaa herra Spiderman kyytiin.

Dillen kanssa päästiin sitten taas huhtikuussa vauhtiin, vain todetaksemme että hän ontuu vasenta takajalkaa. Käytettiin polle eläinlääkärillä ja diagnoosi on jännetupintulehdus, johon laittoivat kortisooni piikin. 10 päivää käyntiä ja sitten taas pikku hiljaa normi liikunnalle. Mutta valitettavasti turvotus/patti ei ole kadonnut jalasta ja ravi on edelleen epäpuhdasta. Tarkoitus on käyttää Dille eläinlääkärillä, mutta sairas tarhamme on tällä hetkellä Liinun käytössä joten odotamme että se vapautuu ennenkuin varaamme ajan. Liinu taas on käynyt polven tähystys leikkauksessa ja toipuminen on alkanut. Nyt odotamme jännityksellä miten kuntoutus lähtee käyntiin. Kaikenlaisia vaivoja ja toimenpiteitä on tässä viime aikoina ollut, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa taas palaudu normaaliin.

2 kommenttia: