lauantai 12. joulukuuta 2015

Syksy meni ja "talvi" saapui...

Niin se loppusyksy hurahti, eläinten ja lasten kanssa touhutessa.


Ebba on saanut rauhassa tutustua ympäristöönsä, perheen muihin koiriin, hevosiin ja lapsiin. Neiti on kyllä niin mielettömän rohkea, energinen ja iloinen pikku russellin alku. Ebbassa riittää virtaa kuin pienessä kylässä ja kaikkialle pitäisi päästä sekä kaikkea maistaa.  

Lokakuun lopulla käytiin vielä yksissä koulukilpailuissa Dillen kanssa. Ensimmäinen kilpailu jossa hevonen kulki rennosti ja pystyin rauhassa keskittymään ratsastamiseen. 
"Kisamaskotti" Alex

Ebba tutustuu "agilityn saloihin"
Alex ja Ebba

Cheeta ja Ebba, lapset leikkii

Alex ja Ebba lempi tuolissaan

Lucas ja Alex Tallinnan merimuseo (Lentosatama)  
Marraskuussa käyttiin Tallinnassa päiväreissulla, Anne, Lucas, Alex, Arja ja Tiina sekä minä. Meillä oli oikein mukava reissu, merimuseossa oli paljon nähtävää, sukellusveneestä lentokoneisiin.
Riiviöt Xena, Ebba ja Cheeta
Alex ja Ebba talli hommissa


Cheeta ja Ebba, treenien jälkeen väsyttää
Uskaltaako "äänen sanoa", oikean mukavasti Ebba on löytänyt oman paikkansa meidän perheessä ja yllättävän hyvin hänet on hyväksytty perheen jäseneksi. Jopa Billy kahden kuukauden mutinojen jälkeen, siirtyi eilen ihan itse Ebban viereen nukkumaan.  
Alex
Lucas

Poikien kanssa olemme kovasti yrittäneet virittää vähän joulu tunnelmaa, tähän ihanaan sateiseen ja tuuliseen talveen. Sähkökatkosten välissä paistettiin viime viikonloppuna pipareita ja kuunneltiin joulu musiikkia.
Ebba agility kisoissa katsojana
Tänään käytiin kahden kuukauden kisatauon jälkeen Vantaalla Racinel areenalla Billyn kanssa agilitykisoissa. Kisat sujui ihan mukavasti kaksi nolla rataa ja yksi hylätty rata. Billyllä oli aivan mahtava vauhti ja pysyi hienosti lähdöissä. Ebba oli ensimmäistä kertaa mukana turisti koirana, neiti käyttäytyi oikein mallikkaasti. Kiltisti istui Annen sylissä ja tarkkavaisesti seurasi koirien menoa radalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti