sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Kisoja, minigolfia ja uintia!

Nytt on pari päivää jo vietetty Kokkolassa. Sää on ollut hyvin vaihtelevaa, syksyisen tuulinen, kaato sadetta sekä ukkosta ja hellettäkin.

Perjantai iltana molemmalla koiralla oli yksi agility rata, tuomarina toimi Vesa Sivonen. Rata oli oikein mukavan oloinen, pientä haastetta muttei mitään mahdotonta. Billyn kanssa teimme nollan, mutta todella huonoilla kontakteilla, sijoitus oli neljäs. En tiedä oliko pitkä autoreissu syynä, ettei herra malttanut ollenkaan kontakteilla. Tilda taas kerrankin osui oikein nätisti kontakteille, mutta meni sitten harmillisesti kepeillä kakkos välistä sisään. Tilda oli tosi menevällä päällä.

Lauantaina oli vuorossa kaksi agility rataa, joilla tuomareina toimivat Anne Viitanen ja Kari Jalonen. Ekan radan aikana satoi, välillä oikein kunnolla. Billy pudotti yhden riman sekä viimeisillä esteillä ohjaajan vekkaus myöhästyi jonka seurauksena Billy kiersikin hypyn taakse ja hyppäsi hypyn väärin päin. Tilda taas kirmasi tosi hienosti, mutta liukasteli pahoin radalla ja puomin kontakti jäi ottamatta tuloksena vitonen. Toisella radalla jo neljännellä esteellä Billy sujahti väärään putkeen, muuten rata sujui tosi hyvin. Kontaktit sujuivat paremmin lauantain radoilla kuin perjantaina. Tilda oli hyvinkin villillä päällä toisella radalla, lopputuloksena hylly tuli hypättyä yksi ylimääräinen este.

Starttien välissä ehdittiin käydä pelaamassa yksi kierros minigolfia, voiton vei mommo. Lucas osasi tosi taitavasti pelata minigolfia ja olikin hienosti toinen. Leikkipuistossa Lucas kävi telmimässä muitten lasten kanssa.

Minigolf kierroksen jumbo ja kakkonen.                                    Osa mökin asukeista


Sunnuntaina aamu valkeni aurinkoisena, tänään meillä oli vuorossa yksi agility rata ja yksi hyppyrata. Tuomarina toimi edelleen Anne Viitanen ja Kari Jalonen. Anne oli tehnyt meille oikein haasteellisen radan aamupäivälle, siinä oli muutamakin tiukka paikka. Tänään päätin että voisin vähän itsekin skarpata, enkä vain juoksisi ratoja läpi. Billy aloitti tämän päivän urakan oikein nätillä radalla. Yksi rima tippui ja kepeille Billy kyseli ohjeita aika lailla. Muutamassa kohdassa en ehtinyt niin kuin olin suunnittelut, mutta tulos oli kumminkin vitonen. Tildan kanssa saatiin tsempattua nolla, mutta kontaktit ei ollut ihan parhaasta päästä. Kari oli suunnitellut illalle hyvin mielenkiintoisen hyppyradan, radalla oli peräti 6 putkea. Makseille ja medeille rata oli hyvinkin haasteellinen. Joten mielenkiinnolla lähdin tutustumaan rataan, mutta rata ei mineillä ollutkaan yhtä haastava. Billyn kanssa saatiin hienosti tsempattua nolla! :)  Parantamisen varaa vielä jäi muutamaankin kohtaan. Tildan kanssa paineet olivat vähän kovemmat, tavoitteena oli saada tupla nolla. Iloksemme onnistuimme siinä ja Tilda teki hienon nolla tuloksen. Ja suuri yllätys oli että Billy lopulta sijoittui 3 ;). Tilda oli agility radalla 6. ja hyppyradalla 8.

Ratojen aikana ja välissä Lucas ehti pulahtaa pariinkin otteeseen mereen. Minäkin uskallsin käydä pulahtamassa, vesi oli kyllä lämmintä. Päivä oli lopulta yllättävän lämmin, jopa helteinen.Oikein mukava viikonloppu takana. Vaihtelevat ilmat ja vaihteleva menestys sekä ihania ihmisiä. Kumminkin on oikein mukavaa huomenna kääntää nokka kohti kotia! :)
                                  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti